Αυτοί είναι οι φίλοι του Larry

Η στοχοπροσήλωσή του είναι στην τέχνη του ραντεβού, το έχεις εμπεδώσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Larrys δεν έχει τη δική του, σωστή(;) αντροπαρέα. Ιδού.
SHARES

Μπορεί να μην είναι από τους τύπους που το κινητό του χτυπάει ασταμάτητα από τις προτάσεις για έξω αλλά όσο να ναι κάποια φιλαράκια τα έχει. (Όσο εκείνος βγαίνει έξω μαζί τους, εσύ μπαίνεις στο larrys.gr και γιουχάρεις με όλη σου τη δύναμη, τα 'χουμε πει αυτά). Μερικοί ξέμειναν από το σχολείο, άλλοι από το φροντιστήριο και κάνα δυο από την δουλειά.

 

Μη φανταστείς ότι είναι σαν τον Larry. Εκείνος είναι νομίζει ότι είναι απίστευτα cool να μη βλέπεις μπάλα. Θεωρεί γυμναστική το twitter και έχει αναγάγει το φλερτ σε ολυμπιακό άθλημα. Η αλήθεια είναι ότι έχει πέντε φίλους που είναι οι πιο κοντινοί του και ο κάθε ένας είναι μια κατηγορία μόνος του.

Ο κολλημένος με την μπάλα

Ξέρει το δεξί εξτρέμ της Μόλντε και ποιος πήρε την Championship τα τελευταία 10 χρόνια. Πρώτα έμαθε να παίζει Manager και μετά περπάτησε. Δεν πηγαίνει γήπεδο αλλά έχει ένα δωμάτιο με πέντε οθόνες που κάθε Σαββατοκύριακο δείχνουν μπάλα απ' το πρωί μέχρι το βράδυ. O Larrys τον κράζει συνέχεια, έχουν μια σχέση πάθους και μίσους. Όταν πηγαίνουν για καφέ, ο ένας είναι με την αθλητική εφημερίδα και ο άλλος κοιτάει συνέχεια τις γυναίκες τριγύρω. Είναι φίλοι από το δημοτικό, δεν τελειώνουν έτσι απλά αυτές οι φιλίες.

Ο λίγο φλώρος

Όταν αποφασίζει να βγει από το σπίτι, παίρνει μόνο χυμό μπανάνα βύσσινο. Μια φορά που είχε δοκιμάσει βότκα στο γυμνάσιο ήταν χάλια για δύο εβδομάδες και από τότε δεν ξανάβαλε αλκοόλ στο στόμα του. Φοράει ρούχα τρία νούμερα μεγαλύτερα από το κανονικό και δεν τον πολυνοιάζει. Ο Larrys δεν του λέει να πάνε για ποτό γιατί πιστεύει ότι του κόβει την τύχη με τα κορίτσια. Δεν του το έχει πει ποτέ στα μούτρα γιατί διαθέτει και λίγο τακτ.

Ο nerd

Γράφει κώδικα πιο γρήγορα και από τον Μπιλ Γκέιτς, ξέρει το κάθε μοντέλο μητρικής κάρτας και επεξεργαστή πριν βγει από το εργοστάσιο και η αγαπημένη του σειρά είναι το Big Bang Theory. O Larrys τον κάνει παρέα για να του φτιάχνει τον υπολογιστή και για να του λέει για καμιά σειρά, ώστε να το παίζει στα ραντεβού πάντα ενημερωμένος. Δεν βγαίνει έξω μαζί του γιατί, έτσι κι αλλιώς, ο nerd θέλει να τον βλέπει ο ήλιος. 

Ο friend with benefits

Ο Larrys έχει έναν φίλο που τον παίρνει συνέχεια τηλέφωνο, εκείνος πότε το σηκώνει και πότε όχι, αλλά ο Larrys δεν τον παρεξηγεί. Νευριάζει, αλλά δεν μπορεί να του κρατήσει κακία μιας και έχει πολλές γυναίκες φίλες. Συχνά πυκνά ο Larrys καψουρεύεται κάποια από αυτές και τον χρειάζεται για υποστήριξη. Έτσι πάνε αυτά.

Ο γυναικάς

Πυροβολεί πιο γρήγορα και απ' τη σκιά του. Τον ξέρει όλη η νυχτερινή Αθήνα και όλες οι γυναίκες που τυχαίνει να γνωρίσει ο Larrys. Μετά από ατέλειωτους καφέδες, βγήκαν τρίτα ξαδέρφια από μια θεία του Larry απ' το χωριό. Το μόνο που τους συνδέει είναι ότι δεν βλέπουν μπάλα. Και ότι ζουν για τις γυναίκες.

Όπως βολεύεται ο καθένας. Εσείς τη γιούχα σας πάντως, μην ξεχνιόμαστε.

Share
 

24Media Network

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Από το φαινόμενο 'Lost' στο φαινόμενο 'GoT'

Καθώς η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν 'Game of Thrones' πλησιάζει, το POP για τις Δύσκολες Ώρες εξετάζει τη θέση της σειράς στην τηλεοπτική ιστορία και το πώς ακολούθησε το 'Lost' ως το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο.

Μουσική

Η δεύτερη διαθήκη του Michael Jackson

Στην κληρονομιά του Michael Jackson, κρύβεται πλούτος και χρέη για όλους. Στον απόηχο του ‘Leaving Neverland’, πρέπει να βρούμε τι θα τα κάνουμε.

PROMO
Social Man