CITY LIFE

To Varkiza Resort θα σου αλλάξει γνώμη για το μπάνιο εντός Αττικής

Περάσαμε 5 ώρες στην 'αθηναϊκή ριβιέρα'.

Στη λίστα με τα πιο απολαυστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα το καλοκαίρι, το μπάνιο σε κάποια παραλία της Αττικής δεν φιγουράρει στις πρώτες θέσεις. Λίγο η κίνηση στους δρόμους μέχρι να φτάσεις στη θάλασσα και λίγο ο πολύς κόσμος που μαζεύεται σε παραλίες που προορίζονται για λίγους, δεν το καθιστούν την πιο ευχάριστη εμπειρία. Όλα αυτά μέχρι να φτάσεις στο Varkiza Resort.

Διαβάστε περισσότερα

Εξομολογήσεις μιας ιδιοκτήτριας θερινού σινεμά

Μιλήσαμε με την Μαίρη Πάνου, τη γυναίκα που τρέχει το Cine Paris, έναν από τους ιστορικότερους θερινούς κινηματογράφους της χώρας.

Επικρατεί μια συμπαντική αδικία κατά των θερινών σινεμά. Ο βαθμός ευτυχίας κάθε καλοκαιριού της ζωής μας ορίζεται (ή θα έπρεπε τουλάχιστον να ορίζεται) από δύο μεταβλητές. Από τα μπάνια στη θάλασσα και από τα παγωτά. Ήρθε η ώρα στην παραπάνω εξίσωση να μπουν και οι επισκέψεις στα θερινά σινεμά.

Διαβάστε περισσότερα

Πήραμε το όπλο μας και γίναμε μούσκεμα στο Waterboom Festival

Ζήσαμε από μέσα το μεγαλύτερο μπουγέλο που έχει γίνει ποτέ.

Πέμπτη μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του Oneman. Την απόλυτη ησυχία που κυριαρχούσε, την διέλυσε αυτός ο κλασσικός ήχος νέου εισερχόμενου e-mail στο κινητό. Ήταν μια ακόμη αποστολή. Να πάμε και να καλύψουμε τη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα λέει, που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ λέει, με 20.000 μαχητές, οι οποίοι θα χωρίζονταν σε δύο ομάδες, κόκκινους και μπλε. Ο νεροπόλεμος στον οποίο μας έστελναν είχε την κωδική ονομασία 'Waterboom Festival 2018'.

Διαβάστε περισσότερα

Astir Beach: Καλοκαίρι στο κόσμημα της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Κάτι παραπάνω από μια απλή παραλία.

Λίγο έξω από την Αθήνα, μια χρυσή ακτή περιστοιχισμένη από πεύκα, σας προσκαλεί να απλώσετε την πετσέτα σας και να μείνετε για ώρες ξαπλωμένοι κάτω από το φως του ήλιου. Η Astir Beach, θρυλική και ταυτισμένη με την έννοια του fine living, είναι κάτι παραπάνω από μια απλή παραλία: Μία πολύπλευρη καλοκαιρινή εμπειρία. Από εκείνες τις απολαύσεις στη ζωή, που αξίζει να ενδώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπήρξες παιδί αν δεν έχεις παίξει στα ‘Αηδονάκια’

Ένα σύγχρονο μνημείο της πόλης, πάντα φιλόξενο και έτοιμο να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις.

Απόγευμα Σαββάτου 21 Νοεμβρίου 1985. Ο εξάχρονος Αλέκος φοράει χαρούμενος το πράσινο χοντρό μπουφάν και τα αθλητικά παπούτσια του και μπαίνει τρέχοντας στον σκαραβαίο του πατέρα του, Θανάση. Είναι η αγαπημένη του στιγμή μέσα στο μήνα, όχι μόνο επειδή θα καθίσει μπροστά και θα νιώσει για λίγο μεγάλος, αλλά επειδή το αυτοκίνητο έχει προορισμό τα ‘Αηδονάκια’, στην άνοδο της Κηφισίας.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί, λοιπόν, δεν έχουμε άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα;

Το άγαλμα υπάρχει και ανήκει στο κράτος, αλλά εδώ και 25 χρόνια δεν μπορεί να βρει τη θέση του στην πρωτεύουσα.

Τραγελαφικά επίκαιρη είναι η περιπέτεια που βιώνει εδώ και 25 χρόνια ένα άγαλμα στους δρόμους της Αθήνας. Πρόκειται για τον έφιππο ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που ανήκει στο κράτος από το 1992 αλλά οι αρμόδιοι δεν έχουν ακόμη καταφέρει να τον τοποθετήσουν σε κάποιο σημείο της πρωτεύουσας. 

Διαβάστε περισσότερα

Για εσένα που βαρέθηκες τις συνηθισμένες χριστουγεννιάτικες selfies

Αν θες κάτι κάτι διαφορετικό τις ημέρες των εορτών πέρα από στολίδια, δέντρα και Άι-Βασίληδες, έλα μια βόλτα στου Ψυρρή.

Αν θες κάτι κάτι διαφορετικό τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων πέρα από στολίδια, δέντρα και Άι-Βασίληδες, έλα μια βόλτα στου Ψυρρή.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3
PROMO
Social Man