TECH IT OR LIVE IT

Το νέο smartphone της εταιρείας του Escobar ήρθε να κατακτήσει τον κόσμο

Η Escobar Inc. παρουσίασε το νέο 'Escobar Fold 1' με έναν τρόπο που θα ζήλευε ακόμη και ο Pablo.

Φαίνεται σχεδόν απίστευτο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η εταιρεία που ίδρυσε ο αδερφός του Pablo Escobar, Roberto, το 1984 στο Μεντεγίν της Κολομβίας αποφάσισε να λανσάρει μια νέα σειρά κινητών τηλεφώνων κάνοντας μια δυνατή είσοδο σε μια αγορά που μέχρι σήμερα δεν την είχε απασχολήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Επιτέλους είδαμε πώς θα μοιάζει το νέο Xbox Series X

Ήρθε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης κονσόλας της Microsoft.

Ο Phil Spencer -λέγε με το αφεντικό του Xbox- ήταν την Πέμπτη το βράδυ στα Game Awards -τα Oscar των video games που περιγράψαμε κι εδώ- και μας χάρισε μια μεγάλη έκπληξη: μια κλεφτή ματιά στο επόμενο Xbox.

Διαβάστε περισσότερα

Τα δύο Χριστουγεννιάτικα δώρα που χρωστάς στον εαυτό σου

Αναποφάσιστος για τα δώρα σε συγγενείς και φίλους, σίγουρος για αυτά που θα κάνω σε μένα.

Λένε ότι τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραία εποχή του χρόνου. Για μένα, οι μέρες ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα είναι ακόμα καλύτερες. Η αδημονία για τα δώρα που θα λάβεις από φίλους και συγγενείς, η σπαζοκεφαλιά στην επιλογή των δώρων που θα κάνεις εσύ σε εκείνους, μα το καλύτερο, η απόλαυση της στιγμής στο ταμείο με το πάντα επίκαιρο και εορταστικό ερώτημα "είναι για δώρο;",  για να δώσεις μία εύθυμη απάντηση στον εαυτό σου, αλλά και κάπως αφοπλιστική στον υπάλληλο: "Ναι. Για μένα".

Διαβάστε περισσότερα

Πώς τα time management tools μου έκαναν καλύτερη τη ζωή

Εδώ και ένα μήνα, καταγράφω ευλαβικά οτιδήποτε και οποιονδήποτε μου τρώει χρόνο. Το αποτέλεσμα; Με 'μισούν' περισσότεροι αλλά εγώ περνάω ζάχαρη.

Ένα κουμπάκι είναι. Το πατάς (στο desktop ή στο κινητό σου) να ξεκινήσει κάθε φορά που ξεκινάς μια καινούργια δραστηριότητα (από γράψιμο και ξεκαθάρισμα inbox, μέχρι πήγαινε έλα στη δουλειά ή κάθε φορά που μιλάς στο τηλέφωνο).

Διαβάστε περισσότερα

Οι φωτογραφίες με τα περισσότερα likes στο Instagram φέτος

Αβγό(!), Kylie Jenner και -προφανώς- The Rock.

Θα πάρω ως default ότι έχεις λογαριασμό στο Instagram. Δηλαδή, πως ανήκεις στο +1.000.000.000 κατοίκων του πλανήτη που χρησιμοποιούν κάθε μήνα το συγκεκριμένο social network, σύμφωνα με το Omnicore. Παρεμπιπτόντως, σε καθημερινή βάση ασχολούνται +500 εκατομμύρια, με τις φωτογραφίες που 'χουν αναρτηθεί από τον Οκτώβρη του 2010 όταν εμφανίστηκε στον κυβερνοχώρο το μέσο, να έχουν ξεπεράσει τις 50 δισεκατομμύρια. Θα έλεγες πως γίνεται δουλίτσα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι έψαξαν οι Έλληνες στο Google το 2019

H έκθεση της Google για τις αναζητήσεις μας είναι πια η συνήθεια που έγινε λατρεία.

Υπάρχει αυτό το πράγμα που με τον τρόπο που γίνεται στην εποχή μας η ενημέρωση όπου το ένα πράγμα έρχεται να αντικαταστήσει το άλλο, ώστε τελικά στο τέλος της χρονιάς να μην μπορείς εύκολα να θυμηθείς γεγονότα, πρόσωπα, αστεία που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο χαρακτηριστικό των Google Maps τα βάζει με τους σκοτεινούς δρόμους

Σκοπός του καινούριου feature είναι να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο όσοι πηγαίνουν με τα πόδια.

Η Google όπως φαίνεται δουλεύει πάνω σε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα κάνει τη μετακίνηση σας να είναι κάπως ασφαλέστερη. Ένα νέο layer στους χάρτες θα επισημαίνει τους φωτεινούς δρόμους όταν πηγαίνετε με τα πόδια.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO