Στο Athénée για φαγητό, cocktails και Sunday brunch
Ο εμβληματικός χώρος στην καρδιά της Αθήνας γίνεται σημείο συνάντησης για το φθινόπωρο και μας επιφυλάσσει νόστιμες εκπλήξεις και πάρτι.
- 24 ΟΚΤ 2023
Ο εμβληματικός χώρος στην καρδιά της Αθήνας γίνεται σημείο συνάντησης για το φθινόπωρο και μας επιφυλάσσει νόστιμες εκπλήξεις και πάρτι.
Σε ένα στενάκι, ανάμεσα σε συνοικιακά μαγαζιά, ο Φώτης σερβίρει ψιλοκομμένο μοσχαρίσιο συκώτι, ό,τι πρέπει για μία ρακή.
Ψαγμένα ψωμιά, λαχταριστά σαλάμια και λιωμένα τυριά σε μερικά από τα καλύτερα σαντουιτσάδικα της πόλης.
Επισκεφθήκαμε το Κτήμα Παπαργυρίου στο Λαλιώτη Κορινθίας τις τελευταίες ημέρες του τρύγου και πήραμε μία γεύση από τα κρασιά της επόμενης χρονιάς.
Η λίστα με τα βραβευμένα εστιατόρια της πόλης μεγαλώνει, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία της εγχώριας γαστρονομικής σκηνής.
Ένα εστιατόριο που εδώ και τριάντα χρόνια σερβίρει τις σπεσιαλιτέ της λιβανέζικης κουζίνας.
Άνθρωποι με διαφορετικό background αλλά με μία κοινή δέσμευση στην τέχνη τους, υπόσχονται ένα πιο νόστιμο μέλλον στην Αθήνα.
Με μία ιστορία που ξεκινάει τη δεκαετία του 1930, η ταβέρνα του Κατσόγιαννου παραμένει ένα από τα λιγοστά αυθεντικά στέκια σε μία γειτονιά που κρατάει τον χαρακτήρα της.
Ο σεφ και ιδιοκτήτης της Cookoovaya διασκεδάζει ακόμα στην κουζίνα και θεωρεί χρέος του τα αυτονόητα: την καλή πρώτη ύλη και τη νοστιμιά στο φαγητό.
Η νέα άφιξη στο Δουργούτι σε προσκαλεί να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά, να τσιμπήσεις mini burger προβατίνας και να απολαύσεις το spritz σου.
35 χρόνια τώρα το σαντουιτσάδικο στο Κουκάκι γεμίζει τα ψωμάκια του με εκλεκτά υλικά και παραμένει η καλύτερη επιλογή για ποιοτικό street food.
Χορταστικά πιάτα, μεγάλη ποικιλία σε σαλάτες και ορεκτικά, επιλογές σε ψάρι και μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά συνθέτουν το μενού στο μεζεδοπωλείο που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.
Χειροποίητα γλυκά, καφές και ιδιαίτερα lifestyle objects στο concept store που άνοιξαν η Ντόρα Καλογήρου και η Γεωργία Ρωμανού σε μία αθηναϊκή γειτονιά με αυθεντικό χαρακτήρα.
Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε από κοντά, στο BEER FACTORY FESTIVAL 20, 21 & 22 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ.
Η Head Sommelier του Pharaoh χαρακτηρίζει τα ελληνικά κρασιά ως «υπέροχα, παγκόσμιας κλάσης» και ομολογεί πως βρίσκεται στη χώρα που θα έπρεπε να είναι.