Η κουζίνα σου μπορεί να είναι πιο βρώμικη κι από το καπάκι της λεκάνης
Ένας μικροβιολόγος εντοπίζει τα πέντε πιο βρώμικα σημεία στην κουζίνα και δίνει συμβουλές για το πώς να εξοντώσεις τα δυσάρεστα μικρόβια.
- 26 ΝΟΕ 2025
Ένας μικροβιολόγος εντοπίζει τα πέντε πιο βρώμικα σημεία στην κουζίνα και δίνει συμβουλές για το πώς να εξοντώσεις τα δυσάρεστα μικρόβια.
Το σκόρδο, το αλκοόλ, το κρέας, ακόμη και η νηστεία μπορούν να επηρεάσουν την οσμή του σώματός μας – και να αλλάξουν το πόσο ελκυστική είναι η μυρωδιά μας στους άλλους.
Κάθε δεκαετία διαμόρφωσε τη δική της τάση – από την άνοδο των celebrity chefs μέχρι τη μοντέρνα σκανδιναβική γαστρονομία, τις κουζίνες-φαντάσματα της πανδημίας και τα plant-based burgers.
Το ελβετικό Gruyère AOP Vorderfultigen Spezial ωρίμανσης 18 μηνών, ένα τυρί από νωπό αγελαδινό γάλα, απέσπασε τον περίφημο τίτλο του καλύτερου τυριού στον κόσμο.
Για ποιους ισχύει ο κανόνας των 4 ωρών και ποιο είναι το βασικό σήμα για τη σωτηρία σου.
Ιδρύθηκε το 1760 από τον Nicola della Maddalena και είναι το δεύτερο αρχαιότερο καφέ της Ιταλίας μετά το Caffè Florian, που άνοιξε στη Βενετία το 1720.
Είναι τόσο απλή που ο καθένας μπορεί να τη φτιάξει.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ – σε περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου, λένε οι ειδικοί.
Αρτοποιεία με σκανδιναβική αισθητική και προϊόντα υπάρχουν πολλά πια στην Αθήνα, αλλά το Hygge είναι το ξεχωριστό εγχείρημα μιας Σουηδέζας.
Απώλεια βάρους, περισσότερες επισκέψεις στην τουαλέτα, μείωση ενέργειας και πολλές ακόμη επιπτώσεις σε περιμένουν αν προχωρήσεις σε αυτή την απόφαση.
Πρόκειται για έναν επιδόρπιο οίνο που παράγεται από σταφύλια, τα οποία παγώνουν φυσικά, ενώ βρίσκονται ακόμα στο αμπέλι.
Βρεθήκαμε στους πρόποδες του Ολύμπου, την εποχή που τα καζάνια για το τσίπουρο, παίρνουν φωτιά.
Φυσικά, υπάρχουν πιο τρομακτικά πιάτα αλλά κανένα δεν έχει την ίδια οικουμενικότητα με τα μακαρόνια.
Την 1η Νοεμβρίου, το Ξινόμαυρο, η πιο χαρακτηριστική ερυθρή ποικιλία κρασιού της Βόρειας Ελλάδας, γιορτάζει.