Στο Omma της Τήνου συναντιούνται φέτος Lost Athens και Old Dog
Φαγητό, cocktails και πάρτι μέχρι το ξημέρωμα σε ένα μαγαζί που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά.
- 15 ΙΟΥΝ 2023
Φαγητό, cocktails και πάρτι μέχρι το ξημέρωμα σε ένα μαγαζί που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά.
Μία διακρατική έρευνα ρίχνει φως στο πώς τα σταφύλια και το κρασί αποτέλεσαν βασικούς τροχούς στην άμαξα του ανθρώπινου πολιτισμού.
Μια μπάλα από τη «Λευκή Νύχτα» κοστίζει μάλλον περισσότερο από όλα τα παγωτά που έχεις φάει σε ολόκληρη τη ζωή σου.
Η φιάλη Bowmore ARC-52: The Mokume Edition, ένα single malt σκοτσέζικο ουίσκι 52 ετών που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Aston Martin, βγήκε στο σφυρί από τον οίκο Sotheby’s.
Where Gastronomy, Glamour, and Seaside Serenity Intersect.
Από ότι φαίνεται, ο λόγος δεν είναι ότι οι αεροπορικές μας αντιπαθούν.
Ένα από τα πιο κλασικά αιώνια διλήμματα παίρνει επιτέλους την απάντησή του χάρη στα everest και τον Βασίλη Καλλίδη.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να τις βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων.
Γίνε bartender του εαυτού σου φτιάχνοντας απλά αλλά θρυλικά cocktails.
Τον Μάιο του 2023, η Μέλισσα – Κίκιζας κάνει ένα ακόμα βήμα που επισφραγίζει τη φιλοσοφία της για προσφορά, εγκαινιάζοντας το «Μουσείο Σίτου» στο εργοστασιακό συγκρότημα της εταιρείας στη Λάρισα.
Κάποτε έστειλε 1000 emails για να τον δεχθούν στο καλύτερο εστιατόριο του πλανήτη. Μια άλλη φορά μετέτρεψε ένα μικρό καφενείο στην Τενερίφη στο απόλυτο fine dining spot του νησιού, παίζοντας heavy metal στους πελάτες. Τώρα πια τον γοητεύει η βιωσιμότητα. Αυτά είναι όσα μας διηγήθηκε ο καθόλου συνηθισμένος αλλά απόλυτα καταξιωμένος Έλληνας σεφ.
Μια βραδιά από την οποία δεν έλειψε κανείς.
Ζώντας σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, που φημίζεται για τον ήλιο της και που η πρόσβαση στη φύση και τη θάλασσα είναι εύκολη ακόμα και όταν μένεις στην Αττική, οι μικρές, καλοκαιρινές στιγμές είναι παντού. Και μπορούμε να τις δημιουργήσουμε μόνοι μας, απλώς αυτοσχεδιάζοντας με αυθορμητισμό.
To Ratatouille είναι μια παραδοσιακή συνταγή στην περιοχή της Νότιας Γαλλίας μια εκδοχή της οποίας ξέρουμε καλά και στην Ελλάδα.
Ξέρεις τι είναι καλύτερο από μια απλή μπριζόλα που ψήθηκε σε μια οποιαδήποτε ψησταριά; Μια μπριζόλα που έχει ψηθεί σε μία μαντεμένια ψησταριά κάρβουνου -που μπορείς να ακουμπήσεις στη μέση του τραπεζιού- και κάνει το κρέας σκέτο λουκούμι με τέλεια καπνιστή γεύση και θεϊκή κρούστα στο εξωτερικό, ενώ το κρατάει απίστευτα ζουμερό στο εσωτερικό.