Για 3 ημέρες τα bars της Αθήνας μας ταξιδεύουν στο Μεξικό
Με ένα shaker στο ένα χέρι και μια Jose Cuervo στο άλλο ανακαλύπτουμε αλχημείες.
- 5 ΝΟΕ 2022
Με ένα shaker στο ένα χέρι και μια Jose Cuervo στο άλλο ανακαλύπτουμε αλχημείες.
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος θα προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, τα αγαπημένα όλων, ρολάκια κανέλας, γνωστά και ως cinnamon rolls.
Λέγεται No Sugar Challenge και διαρκεί 30 ημέρες, αλλά είναι αρκετό για να αποδείξει πόσο εθισμένοι είμαστε στη ζάχαρη. Ακολουθεί το απαραίτητο know-how για να βγεις κερδισμένος.
Η απόλυτη συνταγή για να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα Mexican Nachos με leftover κιμά και 3 Hellmann’s sauces.
Οι μπριζόλες A5 Olive Wagyu που παράγονται στην Ιαπωνία κοστίζουν πάνω από 300 δολάρια η μία. Τι σχέση έχουν όμως με το νησί της Μήλου;
Γιόρτασε με τον πιο αυθεντικό τρόπο, σαν να είσαι στο Μεξικό.
Ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε δύο τέλειες συνταγές με κολοκύθα.
Η ιδέα του meallion γεννήθηκε ως μία υπηρεσία που προσδοκεί να προσφέρει μία ισορροπημένη και ποιοτική λύση διατροφής, όπως αυτή που θα χρειάζονταν επαγγελματίες με πολύ περιορισμένο χρόνο, αθλητές με συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες αλλά και οικογένειες που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τον χρόνο παρασκευής του γεύματος σε άλλες δραστηριότητες.
Φάγαμε στο The Big Bad Wolf το DEADlicious, το 1ο Γίγας Τυλιχτό Halloween Edition Σουβλάκι
Αν τα φας είναι κερασμένα, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, πόσοι μπορούν να τα καταφέρουν;
Δεν είναι μόνο η προπόνηση που θα κάνεις στο γυμναστήριο, αλλά και το φαγητό που θα επιλέξεις να φας πριν από αυτή.
To Somebody Feed Phill του Netflix δεν είναι κουλ, ψαγμένο ή χιπ. Ωστόσο, παραμένει εθιστικό, κυρίως εξαιτίας της feelgood προσωπικότητας του παρουσιαστή και δημιουργού του, Phil Rosenthal.
Κάθε χιπ εστιατόριο και μπαρ έχει μια λίστα με κρασιά ήπιας οινοποίησης. Μήπως η εμμονή στην τάση μειώνει την αξία του φυσικού κρασιού;
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος θα προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, μία πραλίνα φουντουκιού χωρίς τύψεις.
Κι όμως, υπάρχει ένας τρόπος μαγειρέματος που μπορεί να συμβάλει στη μάχη κατά της κλιματικής κρίσης.