Πώς η θεωρία των δύο άκρων έφτασε μέχρι τις κουζίνες
Γιατί κάποιες τάσεις στο φαγητό τείνουν όλο και περισσότερο προς τα άκρα; Ξημερώνει μία νέα μέρα ή όλα αυτά είναι απλά υπερβολές;
- 27 ΜΑΡ 2022
Γιατί κάποιες τάσεις στο φαγητό τείνουν όλο και περισσότερο προς τα άκρα; Ξημερώνει μία νέα μέρα ή όλα αυτά είναι απλά υπερβολές;
Ο Λάμπρος Βακιάρος δίνει την πιο νόστιμη συνταγή για μπακαλιάρο σκορδαλιά για τους πάντα hungry αναγνώστες του OneMan.
Ο head roaster της εταιρίας, Νίκος Αντζάρας, εκπροσωπεί την Ελλάδα, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καφέ στη Μελβούρνη.
Ο Λάμπρος Βακιάρος, στο νέο του βίντεο στο OneMan, παρουσιάζει εύκολες και νόστιμες παραλλαγές των pancakes για το brunch σου.
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος μοιράζεται με τους πάντα hungry αναγνώστες του OneMan, εύκολες και νόστιμες συνταγές. Σήμερα, ιταλική πίτσα με μοτσαρέλα και βασιλικό, η καλύτερη ιδέα για το Σαββατοκύριακο.
Το πετυχημένο δίδυμο με βάση τη Σκανδιναβία μας μίλησε για το Noma, το food blogging και την ευθύνη που φέρει όταν προτείνει εστιατόρια.
Στο barathome.gr θα βρεις το απόλυτο gadget για φρέσκια βαρελίσια μπίρα.
Έχοντας αφήσει πίσω αρκετούς μήνες κλεισούρας και κακοκεφιάς, μια παρέα φοιτητών αποφασίζει να φέρει την άνοιξη βρέξει-χιονίσει, σε μια ξεσκέπαστη ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας.
Ρίχνει η παρέα την ιδέα για έξοδο, φτάνετε στο αγαπημένο σας bar, τι παραγγέλνεις όμως;
Στο νέο του βίντεο για το OneMan, o Λάμπρος Βακιάρος παρουσιάζει μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για αυγά ποσέ και μία για υπέροχα αυγά scrambled, που εγκαινιάζουν τη σειρά βίντεο με συνταγές για brunch.
Στην απλούστερη μορφή του, αυτό το κλασικό ιταλικό πιάτο περιέχει σπαγγέτι, ελαιόλαδο, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Μια δοκιμή θα πείσει για τη νοστιμιά του.
Ένα πιάτο διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο, που στην αυθεντική ιταλική παρασκευή του, απαιτεί λίγα υλικά και εξαιρετικής ποιότητας.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, μια λύση της τελευταίας στιγμής σε περίπτωση που δεν έχεις προλάβει να οργανωθείς για την Τσικνοπέμπτη.
Το ανάποδο τσιγάρισμα είναι μια μέθοδος ψησίματος μπριζόλας που θα εξασφαλίσει το απόλυτο γευστικό αποτέλεσμα.
Μία συζήτηση με την αρθρογράφο και συγγραφέα των New York Times που εμπιστεύονται εκατοντάδες αναγνώστες, ταξιδιώτες και foodies όταν αναζητούν το αυθεντικό πρόσωπο της Ρώμης.