Πώς θα φτιάξεις ιταλική πίτσα με μοτσαρέλα και βασιλικό
Ο Λάμπρος Βακιάρος αποκαλύπτει τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας και μοιράζεται μία εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή για το πιο διάσημο ιταλικό πιάτο.
- 9 ΙΟΥΝ 2022
Ο Λάμπρος Βακιάρος αποκαλύπτει τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας και μοιράζεται μία εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή για το πιο διάσημο ιταλικό πιάτο.
Εντυπώσεις από το 15ο Sani Gourmet, τη σπουδαία γαστρονομική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Sani Resort της Χαλκιδικής.
Ο συνδημιουργός του αθηναϊκού Blame the Sun κάνει ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα, αυτή τη φορά στην Τήνο. Η Majorana, που είναι βγαλμένη από σκηνικό των ’80s, μόλις άνοιξε στο χωριό Αγάπη.
Ο Λάμπρος Βακιάρος αποκαλύπτει τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας, ξεκινώντας από μια γρήγορη και φυσικά πεντανόστιμη συνταγή για τη σωστή καρμπονάρα.
Δέκα χρόνια μετά την επιτυχία του Estrella, οι δημιουργοί του συστήνουν το Surfer Maya, ένα formal street food που εστιάζει στις ποιοτικές πρώτες ύλες και τους πειραματισμούς.
Φόρα τα εξωτικά σου και για Καραϊβική ετοιμάσου, γιατί το Angostura Tiki week επιστρέφει!
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan, τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε υγιεινές μπάρες που μπαίνουν στην κατάψυξη.
Η νέα σειρά «Έτοιμα Ψημένα» ΠΙΝΔΟΣ φέρνει στην κουζίνα σου chicken nuggets, κοπανάκια, κινέζικη φτερούγα και λαχταριστά κεφτεδάκια.
«Μπορεί να τρώει ένας πελάτης σουτζουκάκι και να πίνει βαρελίσια ρετσίνα και δίπλα ένας άλλος να πίνει ένα ακριβό κρασί του Ροδανού και να τρώει μια κοπή. Έχουμε από όλα τα μήκη και πλάτη της κοινωνίας μας στον χώρο κι αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον».
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, ιδέες ιδανικές για πιο light πιάτα μετά το Πάσχα.
Ταινίες, μουσικές, εκθέσεις, καλλιτέχνες, φαγητό και -πάντα- κρασιά, βρίσκουν αυτό το καλοκαίρι τη θερινή τους κατοικία στο επιβλητικό αρχοντικό του νησιού, φωτίζοντας ακόμα πιο ατμοσφαιρικά τις καλοκαιρινές μας νύχτες.
Βρίσκεσαι μία ανάσα από τις πασχαλινές διακοπές και ο ενθουσιασμός δύσκολα περιγράφεται. Ιδιαίτερα μάλιστα αν σκεφτείς πως λίγο πριν την πτήση σου μπορείς να εμπλουτίσεις το ταξίδι σου με μερικές ακόμα γευστικές εμπειρίες.
Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί όλα εκείνα που μας κάνουν να το αγαπάμε, όπως ένα βράδυ σε ένα τραπεζάκι στην πλατεία του χωριού παρέα με το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.
Ο Λάμπρος Βακιάρος μοιράζεται, με τους πάντα hungry αναγνώστες του OneMan, τρεις ξεχωριστές συνταγές για το τραπέζι του Πάσχα με έμπνευση από την ελληνική παράδοση.