Τι συμβαίνει πίσω από την μπάρα του Lot51;
Ο bartender Φαίδων Παπακωνσταντίνου ανήκει πλέον στο δυναμικό του Lot51. Απίθανα πράγματα συμβαίνουν ήδη πίσω από την μπάρα.
- 28 ΔΕΚ 2021
Ο bartender Φαίδων Παπακωνσταντίνου ανήκει πλέον στο δυναμικό του Lot51. Απίθανα πράγματα συμβαίνουν ήδη πίσω από την μπάρα.
Ο Βαγγέλης Γρηγορόπουλος φτιάχνει cocktails με Stichion και μας κάνει να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε την μαστίχα
Μία τριήμερη βόλτα στην Αθήνα με τον bar manager του θρυλικού Schumann’s bar του Μονάχου.
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές.
Υπαίθριες αγορές, κάβες και delicatessen και για όσους δεν προνόησαν.
O αγαπημένος σεφ ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Oneman και περιγράφει τη ζωή του μέσα στις απαιτητικές κουζίνες, τη δουλειά και τα μαθήματα που πήρε στη χώρα των Βάσκων και την τηλεοπτική του εμπειρία μέχρι στιγμής.
Μια νέα άφιξη στον Πειραιά, πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα, για εκλεκτό τσάι, καφέ και ζεστή σοκολάτα.
Το sipit προσφέρει μία εντελώς νέα υπηρεσία με το ποτό να βρίσκεται στο επίκεντρο.
Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου, Notebook: Pastries for Restaurants, ο pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης μιλάει για τη μέχρι τώρα πορεία του, από το Ηράκλειο Κρήτης στα βραβευμένα με Michelin εστιατόρια.
Η ιστορία των ρωσικών ποτών είναι γραμμένη στα λογοτεχνικά βιβλία.
Εδώ και μερικές εβδομάδες, η Νέα Ερυθραία έχει αποκτήσει το απόλυτο All day bar. Το Pipistrello είναι ένας χώρος που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, τόσο για τη ζεστασιά των ανθρώπων του όσο και για την εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα όσων προσφέρει.
Μεζέδες στην Κυβέλη, burgers και brunch στον Μπούφαλο. Η πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη κρύβει νόστιμες εκπλήξεις για φαγητό.
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος θα προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές.
Ποια είναι τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας για το 2021;
Η Κατερίνα Λύτρα, Senior Veterinarian & Aquaculture Specialist (Κτηνίατρος – Ιχθυοπαθολόγος) απαντά σ’ όλους τους μύθους που ακούγονται κατά καιρούς σχετικά με τις τροφές, την φρεσκότητα, την προέλευση και τα φάρμακα των ψαριών ιχθυοτροφείου.