Ήρθε η ώρα να βάλεις φυτικό γάλα στον καφέ σου
Μπορεί να είναι μόδα, αλλά πάει τον καφέ σου σε άλλα επίπεδα.
- 1 ΦΕΒ 2020
Μπορεί να είναι μόδα, αλλά πάει τον καφέ σου σε άλλα επίπεδα.
Το έδεσμα που είναι συνδεδεμένο στο μυαλό μας με την πολυτέλεια περισσότερο από κάθε άλλο.
Από καντίνα μέχρι εστιατόριο με Michelin, από Ελλάδα μέχρι το Νησί του Πάσχα, κάθε εβδομάδα ζητούμε από έναν καταξιωμένο σεφ να μας πει πού τρώει. Σήμερα μαζί μας, ο Άνταμ Κοντοβάς.
Κερδίζουν όλοι εκτός της μπίρας. Τουλάχιστον αυτό δείχνει μια έρευνα της Nielsen για τις τάσεις της κατανάλωσης του αλκοόλ.
Επισκεφτήκαμε το Drakoulis Dry & Raw, το πρωτότυπο κρεοπωλείο-εστιατόριο του Στράτου Δρακούλη στη Βούλα και μάθαμε τα μυστικά του καλού και ποιοτικού κρέατος.
Δεν είμαι καλή στο να γράφω για πράγματα που με ενθουσιάζουν. Γιατί φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να βάλω σε λέξεις τον ενθουσιασμό μου. Με το νέο εστιατόριο που φιλοξενεί τη μαγειρική ανησυχία και ιδιοφυΐα του Σωτήρη Κοντιζά, το Proveleggios, έχω τον ίδιο φόβο. Οπότε θα το περιγράψω σαν να πηγαίνουμε παρέα.
Από το Athenaeum Martini του Noel, μέχρι το Painkiller του Tiki Bar.
Επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας συνήθεια, προτείνοντας μερικές ακόμα άχαστες επιλογές.
Όταν βάλανε ανανά στην πίτσα δεν μίλησες. Τώρα είναι πολύ αργά.
Μερικές παραλλαγές με whiskey και άλλη μια για το μοναδικό rum fashioned.