WOMEN

Γιατί οι Αυστραλές δεν πρέπει να αποκλειστούν από την επόμενη φάση του Μουντιάλ

Φάση των 16 χωρίς Αυστραλία γίνεται, αλλά χωρίς Αυστραλέζες όχι.

Προφανώς και το ξέραμε ότι οι 32 πρέσβειρες του Μουντιάλ, που παρουσιάσαμε πρόσφατα, σύντομα θα γίνουν 16.

Προφανώς και μας στεναχωρεί εξίσου όταν βλέπουμε χώρες (με γυναίκες) σαν τα κρύα τα νερά να αποχωρούν. Όπως την Αίγυπτο της supermodel Elisa Sednaoui, το Μαρόκο της Σοφίας Κωτσοπούλου, την Κόστα Ρίκα της surfer Lauren Abraham ή το Περού της τραγουδίστριας Stephanie Cayo.

Αλλά η Αυστραλία της Margot Robbie πρέπει να είναι στην επόμενη φάση.  

Όχι εξαιτίας γυναικών-σταρ που ήδη ξέρουμε και έχουμε κατά καιρούς εκθειάσει, όπως την αειθαλή Nicole Kidman, την υπέροχη Naomi Watts (που δεν είναι πια η κοντή καλύτερή της φίλη) ή την δεδηλωμένη μας αδυναμία, την -επιτομή της τελειότητας- Υvonne Strahovsky.

Όχι επειδή οι Αυστραλές προσφέρουν μια σταθερή ροή ωραίων γυναικών, συνήθως ξανθών και χαμογελαστών, για την ‘κρεατομηχανή’ του Χόλιγουντ.

Από την 37χρονη πλέον Nicky Whelan (βλέπε πάνω) με την οποία έχουμε ‘ψύχωση’ από την εποχή του Hall Pass, τις Isabel Lucas και Rachael Taylor του Transformers, την Alycia Debnam-Carey του Fear the Walking Dead και την Abbey Lee Kershaw του Mad Max.

Έως την εξωτική Αυστραλο-Θιβετιανή Dichen Lachman του Altered  Carbon και την παγο-βασίλισσα Alyssa Sutherland του Vikings.

Καθώς επίσης  την -αγαπημένη bi του πλανήτη- Ruby Rose και, πάνω από όλα, την αντικειμενικά φαντασμαγορική (όπως απέδειξε και το fappening) Teresa Palmer του Ι Am Number Four.

Ούτε καν επειδή οφείλουμε να τιμήσουμε τις βαβαβούμ εκπροσώπους της ελληνικής παροικίας εκεί, όπως την Kayla Itsines που είναι η πιο διάσημη personal trainer στον πλανήτη, την fashion blogger Marie Antoinette ή την Olympia Valance που το παλεύει τίμια να τα καταφέρει στο Χόλιγουντ.

Ούτε καν επειδή μιλάμε για μια χώρα που σφύζει  από Hall of Femme supermodel όπως -προφανώς- η αειθαλή Elle MacPherson (The Body ακόμη και στα 54 της).

Η αγαπημένη μας Miranda Kerr η οποία, στα 35 της, συνεχίζει να μας κόβει την ανάσα.

Mε πανάξιες συνοδοιπόρους τους την -Sports Illustrated- Jessica Gomes (με το combo Πορτογαλέζικων και κινέζικων γονιδίων).

Την  εξίσου εξωτική Shanina Shaik.

Την ‘του κουτιού κορίτσι της Victoria’s Secret’ Bridget Malcolm με το εξαίσιο πρόσωπο.

Την συνάδελφός της και all natural Sarah Stephens που αξίζει να ανακαλύψεις.

Τη ραγδαία ανερχόμενη Nicole Harisson που βγαίνει σταθερά πρώτη σε όλες τις λίστες με τις πιο σέξι αυστραλές.

Την
Gabby
Westbrook με το πρόσωπο που είναι αδύνατον να μην ερωτευτείς.

Ή, όσον αφορά το τραγούδι, η ράπερ Iggy Azalea με τις καμπύλες που ζηλεύουν όλα τα κορίτσια από το Μπρούκλιν.

Σκέψου ότι ο λόγος που θεωρούμε ότι η Αυστραλία πρέπει να περάσει/ θα έπρεπε να περάσει όπως και να’ χει στην επόμενη φάση, είναι οι fun in the sun Αυστραλές που θα έρθουν/ θα ερχόντουσαν να ενισχύσουν από κοντά την εθνική τους ομάδα (όπως η Charlie Austin που βλέπεις εδώ με το μοναδικό ταλέντο να γυρίζει τα πόδια της ανάποδα).

Αθλήτριες με ειδίκευση στους καυτούς χορούς (ότι πρέπει για τους πανηγυρισμούς) όπως η πρωταθλήτρια των 100 μέτρων μετ’ εμποδίων Michelle Jenneke.

Surfers όπως οι wannabe Kardashians Ellie-Jean Coffey και Holly-Daze Coffey με προδιαγραφές Playmate που βλεπείς και στην κεντρική φωτό.

Άξιες παραστάτριες των οποίων είναι η πάλαι ποτέ παγκόσμια πρωταθλήτρια Laura Enever, και η Chloe Chapman που το γύρισε στο μόντελινγκ.

Insta επαγγελματίες ταξιδεύτριες (που σίγουρα θα έκαναν στάση στη Ρωσία για ένα selfie)όπως  η Lauren Bullen η οποία γυρίζει πάνω κάτω τον κόσμο μαζί με τον σύντροφό της και η Natasha Oakley που κάνει ακριβώς το ίδιο φορώντας ένα μπικίνι.

Άλλες που το κάνουν φορώντας τίποτα, όπως η vegan blogger Jessa.

Και άλλες που λατρεύουν να φωτογραφίζονται δίπλα σε ζώα, όπως η ‘νέα μας καψούρα’ Sarah Cohan.

Για την ιστορία οφείλουμε να επισημάνουμε ότι νέα καψούρα είναι και η Madi Edwards με τα μάτια που βγάζουν και βάζουν φωτιά.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παύουμε να τιμάμε κορίτσια που έχουν προσφέρει τα πάντα για πάρτη μας, όπως η ταξιδιάρα Cindy Prado.

Kαι, πάνω από όλα, η δίδυμη αδελφή της Kate Upton, η Sakara
Bell.
 

Και σκέψου ότι έχουμε αφήσει απέξω καμία 30αρα insta models ακόμη επιπέδου Renee Somerfield και Sahara Ray

Όπως και την Inka Williams, γνωστή και ως η Gigi Hadid της Αυστραλίας.

Για αυτό σου λεώ. World Cup χωρίς Αυστραλές δεν γίνεται.