Ο Αβακιάν στον Πειραιά φτιάχνει παστουρμά εδώ κι έναν αιώνα
Στη Στοά Πολίτου, ο Αράμ Αβακιάν φτιάχνει παστουρμά όπως έκανε ο παππούς του, όταν άφησε την Καισάρεια για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην Παλιά Κοκκινιά.
- 4 ΟΚΤ 2023
Στη Στοά Πολίτου, ο Αράμ Αβακιάν φτιάχνει παστουρμά όπως έκανε ο παππούς του, όταν άφησε την Καισάρεια για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην Παλιά Κοκκινιά.
Καλαμάκι μαύρου χοίρου, λεπτοκομμένο κρέας προβατίνας, κοντοσούβλι αλλά και γύρος μανιταριών. Το σουβλάκι τρώγεται και πέρα των κλασικών επιλογών.
Κοχυλάκι με μοσχαρίσια μάγουλα, κόκορας με τραχανά, μακαρονάδα με πανσέτα μαύρου χοίρου και αυγό. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα νέα πιάτα με ζυμαρικά που θέλουμε να τρώμε ξανά και ξανά στα μαγαζιά της πόλης.
Ο φθινοπωρινός οδηγός του OneMan για φαγητό, ποτό, ταινίες, σειρές, συναυλίες, δίσκους, θέατρο και εκθέσεις.
Το φθινόπωρο μάς βρίσκει σε μία πόλη με καινούργιες προτάσεις για τις εξόδους μας, που δίνουν μία νότα ανανέωσης στη νέα σεζόν.
Εστιατόρια που έχουν κλείσει ή αλλάξει και προτάσεις – βαθμολογίες σε αξιοθέατα και μουσεία προκαλούν αμφισβήτηση στο περιεχόμενό του.
Το αθηναϊκό ζαχαροπλαστείο έχει συμπληρώσει μισό αιώνα ζωής και διατηρεί τις ίδιες συνταγές για τα φημισμένα γλυκά του.
21 και 22 Οκτωβρίου στον μοναδικό χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα.
Η μαγείρισσα Μαρίνα Χρονά άνοιξε έναν χώρο που τα ταιριάζει όλα: καφέ, brunch με μεσογειακά πιάτα, γλυκά ημέρας, ψαγμένα αναψυκτικά, κρασιά με έμφαση στους νατουραλιστές και μία κουζίνα που καθοδηγείται από τα ελληνικά προϊόντα.
Πέντε μαγαζιά που πρέπει να βάλεις στη λίστα σου, καθώς οι αφίξεις με burgers ανανεώνονται τακτικά στην πόλη.
Από το Σύνταγμα μέχρι την Ομόνοια κι από τον Νέο Κόσμο στη Δραπετσώνα, αυτές είναι οι δέκα διευθύνσεις για τα καλύτερα σουβλάκια στην πόλη.
Στο αγαπημένο εστιατόριο του κέντρου σερβίρουν φασόλια πιάζ, γιουβαρλάκια αυγολέμονο, ιμάμ και συκώτι σχάρας.
Η μεγαλύτερη vegan γιορτή της Ευρώπης έρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
Αγαπάς τον καφέ και πρέπει να ξέρεις τα πάντα γύρω από αυτόν, από τις τάσεις μέχρι τις ποικιλίες, τι κάνει τη γεύση του ακόμα καλύτερη και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να απολαύσεις το κάθε είδος καφέ.
Ο Food Architect, όπως είναι γνωστός, συνδυάζει την αρχιτεκτονική με το φαγητό, συμμετέχει ενεργά στην πρώτη ελληνική πλατφόρμα shared kitchen και νιώθει σαν να παίζουμε όλοι σε ένα ατελείωτο επεισόδιο του Ρετιρέ.