Τι σημαίνει για τα εστιατόρια να κάνεις κράτηση και να μην εμφανίζεσαι;
Ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής και non shows αποτελούν ένα συνηθισμένο φαινόμενο για τα εστιατόρια. Πώς όμως επηρεάζουν τη βιωσιμότητά τους;
- 16 ΝΟΕ 2022
Ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής και non shows αποτελούν ένα συνηθισμένο φαινόμενο για τα εστιατόρια. Πώς όμως επηρεάζουν τη βιωσιμότητά τους;
Ξέχνα ό,τι ήξερες: Ο Anthony Bourdain έχει πει όλη την αλήθεια για το σωστό ψήσιμο και πιο συγκεκριμένα τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ και για κανέναν λόγο.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος θα προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, το μενού έχει μακαρόνια με κιμά.
Εμπνευσμένο από το κυριακάτικο γεύμα, μια αγαπημένη ελληνική παράδοση, το πιάτο μπακαλιάρος – σκορδαλιά βρήκε τη θέση του στην υψηλή γαστρονομία και ανέδειξε τον νέο chef Γρηγόρη Κίκη τον μεγάλο νικητή του S.Pellegrino Young Chef Academy Regional Competition. Αυτή είναι η ιστορία του.
Από κινέζικο τηγανητό κέικ κολοκύθας μέχρι ένα παραδοσιακό γαλλικό πιάτο με πατάτες και βούτυρο, συγκεντρώνουμε τις συνταγές που αξίζουν το hype στην πλατφόρμα.
Ούτε στον (πεινασμένο) εχθρό σου να μην τύχουν.
Λίγα λόγια για το food waste, τα leftovers από τα Κυριακάτικα BBQ και μία θεωρία που κάνει τη Hellmann’s συνένοχο στο όνειρο.
Με ένα shaker στο ένα χέρι και μια Jose Cuervo στο άλλο ανακαλύπτουμε αλχημείες.
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος θα προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, τα αγαπημένα όλων, ρολάκια κανέλας, γνωστά και ως cinnamon rolls.
Λέγεται No Sugar Challenge και διαρκεί 30 ημέρες, αλλά είναι αρκετό για να αποδείξει πόσο εθισμένοι είμαστε στη ζάχαρη. Ακολουθεί το απαραίτητο know-how για να βγεις κερδισμένος.
Η απόλυτη συνταγή για να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα Mexican Nachos με leftover κιμά και 3 Hellmann’s sauces.
Οι μπριζόλες A5 Olive Wagyu που παράγονται στην Ιαπωνία κοστίζουν πάνω από 300 δολάρια η μία. Τι σχέση έχουν όμως με το νησί της Μήλου;
Γιόρτασε με τον πιο αυθεντικό τρόπο, σαν να είσαι στο Μεξικό.
Ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε δύο τέλειες συνταγές με κολοκύθα.
Η ιδέα του meallion γεννήθηκε ως μία υπηρεσία που προσδοκεί να προσφέρει μία ισορροπημένη και ποιοτική λύση διατροφής, όπως αυτή που θα χρειάζονταν επαγγελματίες με πολύ περιορισμένο χρόνο, αθλητές με συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες αλλά και οικογένειες που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τον χρόνο παρασκευής του γεύματος σε άλλες δραστηριότητες.