Τι φάγαμε στις διακοπές και μας άρεσε
Από τοπικά τυριά και φρέσκα ψάρια μέχρι μπριάμ και μπάμιες με κοτόπουλο, το φαγητό των διακοπών είναι πάντα πιο νόστιμο και μπορεί να μας δώσει μαθήματα για τον τρόπο που τρώμε.
- 30 ΑΥΓ 2022
Από τοπικά τυριά και φρέσκα ψάρια μέχρι μπριάμ και μπάμιες με κοτόπουλο, το φαγητό των διακοπών είναι πάντα πιο νόστιμο και μπορεί να μας δώσει μαθήματα για τον τρόπο που τρώμε.
Αυτό το πιάτο θα τα νικήσει όλα και θα σε αναδείξει ως τον αδιαμφισβήτητο βασιλιά του brunch.
Μικρά πιάτα με έμφαση στο ρύζι, την πρωτεΐνη και τα λαχανικά συνθέτουν το ιαπωνικό πρωινό που σε πολλούς θυμίζει μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.
Ένα cocktail τόσο δυνατό όσο και η διαμάχη για την προέλευση του.
Πώς συγκεκριμένα φαγητά μάς κάνουν να νιώθουμε καλά και γιατί αποζητάμε (περισσότερο) το comfort food τους χειμωνιάτικους μήνες.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε λαχταριστά πεϊνιρλί.
Έχοντας ως βάση την παράδοση και αντλώντας έμπνευση από την κουζίνα της γενέτειράς του, ο Έκτορας Μποτρίνι δε σταματά να εξελίσσει την τέχνη της μαγειρικής, παρουσιάζοντας κάθε φορά, μοναδικά πιάτα.
Είναι δυνατόν να πουλήθηκε έναντι 503.300 δολαρίων στο eBay;
Και φέτος το καλοκαίρι οι επιλογές για ποτό στις διακοπές σου δεν είναι ούτε τυχαίες αλλά ούτε και λίγες.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε μία νησιώτικη φρουτάλια.
Λίγα μέρη στην Ελλάδα έχουν τόσο δυνατή γαστρονομική ταυτότητα που έχει αντέξει στο πέρασμα των χρόνων και το εστιατόριο Selene είναι ένα από αυτά.
Μια συζήτηση με τη CEO του The Lost Explorer Mezcal και πρώην General Manager της Diageo στην Ευρώπη, για το μεσκάλ, τη βιωσιμότητα στον κλάδο του ποτού και τη σημασία που έχουν τα ισχυρά γυναικεία πρότυπα.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε μια καλοκαιρινή χταποδοσαλάτα.
Στο μαγευτικό σκηνικό του Πόρτο Χελίου τα ολοκαίνουργια εστιατόρια των AKS Hotels, Porfyra και Riviera, είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι το φετινό καλοκαίρι.
Ενδιαφέρουσες αφίξεις γεμάτες νόστιμα cocktails και θαλασσινή αύρα.