Το Sphero BB-8 droid έρχεται για να σε συντροφεύσει στις περιπέτειές σου στον γαλαξία! Εμπνευσμένο και δημιουργημένο με βάση το αξιαγάπητο droid BB-8 από την ταινία Star Wars: The Force Awakens, το Sphero BB-8 είναι ξεχωριστό όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά κυρίως στο λειτουργικό του κομμάτι.

Η κίνησή του είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να παραμένει απολύτως πιστή στο BB-8 της ταινίας, το οποίο ως πόδια χρησιμοποιεί μια περιστρεφόμενη σφαίρα ενώ το κεφάλι παραμένει κυρίως σταθερό με δυνατότητα να κουνηθεί. Η Sphero κατάφερε να αποτυπώσει αυτή την ιδιαιτερότητα με επιτυχία, και απλώς βλέποντας το BB-8 σε κίνηση σου ξυπνούν αναμνήσεις από την ταινία! Μπορείς να το χειριστείς εύκολα μέσω της δωρεάν εφαρμογής που διατίθεται για smartphone και tablet, η οποία περιλαμβάνει μερικά πρόσθετα κολπάκια για να ζήσεις τη μαγεία!

Αντίστοιχα, είναι πραγματικά έξυπνο καθώς όσο ασχολείσαι μαζί του, αυτό μαθαίνει την προσωπικότητά σου, τις συνήθειές σου και προσαρμόζεται σε αυτά, σε σημείο που αντιδρά ακόμη και στο άκουσμα της φωνής σου! Όταν το αφήσεις από τον έλεγχό σου, αναπτύσσει την δική του προσωπικότητα και εξερευνεί μόνο του το περιβάλλον! Μπορείς επίσης να τραβήξεις βίντεο τα οποία του τα στέλνεις και τα μετατρέπει σε ολογράμματα που μπορείς να παρακολουθήσεις από το smartphone ή το tablet σου. Η μπαταρία του διαρκεί σχεδόν μια ώρα, ενώ η βάση φόρτισής του κάνει την διαδικασία τόσο απλή όσο το να ακουμπάς το Sphero BB-8 επάνω της και... τέλος!

Τι περιμένεις; Είναι έξυπνο, χαριτωμένο, πρωτότυπο. Αυτό είναι το droid που έψαχνες!

199,99€
199,99€